Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

II CURSA SOLIDÀRIA PEL TREBALL DIGNE DE LA UGT DE CATALUNYA

El proper dia 4 d’octubre a Parets del Vallès

Els fons recollits es destinaran a la “Lluita d’Arnau” i a la línia d’investigació que ha obert l’Hospital Sant Joan de Déu per la histiocitosi i el càncer infantil

En el marc de la Jornada Mundial pel Treball Digne, convocada per la Confederació Sindical Internacional cada 7 d’octubre, la UGT de Catalunya torna a organitzar la Cursa Solidària pel Treball Digne, enguany en la seva segona edició.

Es tracta d’una acció per reivindicar els drets laborals, però també té un objectiu solidari, enguany, els diners recaptats aniran a la “Lluita d’Arnau” i a la línia d’investigació que ha obert l’Hospital Sant Joan de Déu per la histiocitosi i el càncer infantil. La UGT de Catalunya ha decidit destinar els diners que recapti a través de les inscripcions, així com d’altres aportacions que puguin realitzar els i les participants o les entitats col·laboradores, a projectes de suport social. Podeu trobar més informació sobre aquest projecte a la web http://www.lalluitadarnau.com/.

La II Cursa Solidària pel Treball Digne tindrà lloc diumenge, 4 d’octubre, a les 10 hores, a Parets del Vallès. El recorregut és de 10 kilòmetres, des del Pavelló Municipal d’Esports fins a les Pistes d’Atletisme. El preu de la inscripció és de 10 euros per a propietaris de xip, i de 12 euros per a qui l’hagi de llogar. Si no sou corredors a les 10:05 hores es realitza una Marxa Popular de 5 km amb sortida i arribada des dels mateixos punts que la Cursa.

Trobareu la informació i l’enllaç per realitzar les inscripcions a http://www.ugt.cat/cursa-solidaria-pel-treball-digne/  i www.championchip.cat.

Leave a comment