Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Fluctuants xifres d’atur a la demarcació de Lleida

atur-lleidaL’atur a la demarcació de Lleida ha tornat a disminuir. Concretament, ho ha fet en 1.019 persones aquest mes d’octubre, una davallada que situa la xifra total de desocupats en 18.457 persones, segons dades del Ministeri de Treball i Economia Social.

Per sectors, l’atur ha caigut en 601 persones al sector serveis. “Hi ha una petita millora principalment al comerç i a la restauració, ja que moltes empreses s’estan preparant per a la campanya d’hivern”, explica José Luis Aguilá, secretari general de la UGT-Terres de Lleida, qui assegura que seran contractacions “temporals”, un dels grans hàndicaps de l’ocupació de les Terres de Lleida.

Pel que fa a la resta de sectors, l’agricultura ha caigut en 419 persones; 65 a la indústria i 14 a la construcció. “Són dades que ens preocupen, ja que un dels nostres sectors més prioritaris, com és l’agricultura, està caient en picat perquè no hi ha feina”, apunta Aguilá. I afegeix: “I pel que fa a la construcció, es troba en fase de contenció”.

El màxim dirigent de la UGT-Terres de Lleida assegura que cal estar expectants amb la fluctuació de les dades d’atur, ja que el motor de la nostra economia es troba en joc.

Leave a comment