Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Els funcionaris públics segueixen sense saber quan cobraran les retribucions pendents

UGT-Terres de Lleida, CCOO Lleida i IAC han convocat avui una concentració en suport als representants sindicals dels empleats públics que des d’ahir al matí estan tancats a la delegació del Govern de Lleida. Un acte que en un principi havia d’haver servit per reclamar la devolució de la paga extraordinària del 2012 i el retorn de l’antiguitat, però que a hores d’ara segueixen sense tenir resposta.

Una dotzena de delegats dels tres sindicats han passat la nit tancats a la seu del Generalitat a Lleida, al carrer Lluís Companys, per reclamar les condicions laborals pactades amb anterioritat.

Concentració treballadors suport tancada Lleida

 

Els principals afectats sol·liciten al Govern que presenti una proposta a la Mesa de Negociació de la Funció Pública. “L’únic que volem és concretar els pagaments per a que siguin efectius. No estem tancats a cap tipus de negociació”, explica el responsable de la Generalitat a la FSP de Lleida, Xavier Pifarré. En aquest sentit, ha volgut deixar constància que no solament reclamen el retorn de la paga extra del 2012, “sinó també la del 2013 i la del 2014, així com tots els drets perduts des de que es van iniciar les retallades”.

Els treballadors de la funció pública es queixen que la resta d’administracions han anat recuperant els drets perduts en els últims mesos, “a excepció de les persones que treballen per la Generalitat”, ha afirmat Pifarré. Per aquest motiu, ha assegurat que si no reben una solució en els propers dies no descarten, juntament amb la resta de sindicats, noves mobilitzacions.

Leave a comment