Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

ELEGIDA LA NOVA EXECUTIVA DE LA FESP, LA FEDERACIÓ QUE AGLUTINA ELS SERVEIS PÚBLICS DE LES TERRES DE LLEIDA

El Saló Víctor Siurana de la UdL ha acollit avui el Congrés constituent de la Federació d’empleats i empleades dels  Serveis Públics (FESP) de la UGT a les Terres de Lleida. Aquesta federació sorgeix de la fusió de la Federació de Serveis Públics i la Federació de Treballadors de l’Ensenyament (FETE) i que forma part del procés de reorganització interna iniciat a la UGT i que preveu passar de set a tres federacions sectorials: indústria, serveis públics i serveis privats. Amb aquesta fusió es pretén tenir, a nivell d’acció sindical, més força, com bé diu el lema que ha presidit la sala: Junts Més Forts.

img_0070

La nova secretària general de la FESP a Lleida és Bea Bonilla, que, en el seu discurs de presa de possessió ha volgut destacar la rellevància que tindrà la nova federació  en la defensa dels drets dels treballadors públics siguin de l’àmbit que siguin i també el fet que serà una eina de lluita contra les ja reiterades retallades que aquest col·lectiu ve patint des de fa anys.

L’acte ha comptat també amb la presència del secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, que ha destacat que l’important “és seguir sumant i construint un sindicat fort”, i ha animat als delegats i delegades i afiliats a “passar a l’ofensiva sindical”. Núria Solé, secretària general de la UGT-Terres de Lleida i secretària d’Organització de la UGT de Catalunya també ha estat present en aquest congrés, així com Frederic Monell, secretari d’Organització de la FESP Federal i Joana Mor, del sector Local i Autonòmic de la FESP Federal.

L’executiva estarà formada per:

Bea Bonilla, Secretaria General

Hildebrando Casol, secretaria d’Organització i Formació.

Ana Portillo, adjunta a la secretaria d’Organització

Rosa Giralt, secretaria sector Educació

Xavier Pifarré, secretaria sector Administració Generalitat

Iolanda Puig, secretaria sector Administracions Locals

Àlex Trullàs, secretaria sector Salut i Serveis Sociosanitaris

Esther González, secretaria Serveis Socials i Igualtat

Carlos Ruíz, secretaria sector Postal

Miquel Bailac, secretaria sector Administració General de l’Estat

img_0057

Leave a comment