Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Diàleg i debat sobre la bretxa salarial amb AVALOT Catalunya

La seu d’UGT-Terres de Lleida ha acollit avui dimarts la jornada ‘Bretxa salarial no és el que pensaves’, una trobada de diàleg i conversa sobre la bretxa salarial amb AVALOT Catalunya, per aclarir conceptes i escoltar el que les entitats, col·lectius i persones tinguin a dir al nostre sindicat.

ugt-assamblea-avalotDurant la sessió s’han aclarit conceptes per veure que a totes les empreses hi ha bretxa salarial. Sostres de vidres, bretxa horitzontal i bretxa vertical són una realitat a les nostres empreses.

És per això, que tots els participants han coincidit en la idea que calen plans i mesures d’igualtat a les empreses per acabar amb la discriminació que pateixen les dones treballadores. També és important que les dones s’impliquin com a delegades sindicals a les seves empreses.

Aquesta acció s’emmarca en la campanya ‘Cada dia és 8 de març’, una iniciativa que pretén conscienciar a la societat de la importància d’acabar amb la bretxa salarial i aconseguir la igualtat entre homes i dones en el món laboral.

ugt-assamblea-avalot1

Leave a comment