Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Denúncia per la excessiva calor als Jutjats de Lleida

A causa de les obres que s’estan duent a terme a l’edifici dels jutjats de Lleida per procedir al canvi de les antigues màquines de climatització, els funcionaris que estan treballant en els tres jutjats penals porten suportant des de dilluns 9 temperatures superiors als 30°C.
Tempratura d'avuiLa Normativa de Salut Laboral estableix que la temperatura màxima dels espais en els quals es poden portar a terme treballs d’oficina no pot ser superior als 27°C.

Després de rebre nombroses queixes dels treballadors, les quals, fins al moment, no havien estat ateses pels Serveis Territorial de Justícia de Lleida, a dia d’avui, els sindicats UGT i STAJ han fet efectiva una denúncia davant la Inspecció de Treball.

L’inspector de guàrdia, amb el corresponent tècnic, s’han personat als jutjats Penals de Lleida i han portat a terme comprovacions de la temperatura en cadascuna de les dependències, constatant l’excessiva calor i les elevades temperatures, que ronden els 30 graus.

Atès que la finalització de les obres és encara de tres setmanes, instem a l’Administració a què prengui les mesures oportunes de manera immediata per resoldre un problema que està posant en risc la salut i dels treballadors d’aquesta administració.

Leave a comment