Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Crit unànime l’1 de Maig a Tàrrega contra la precarietat laboral

IMG_0104

Unes 800 persones s’han manifestat pels carrers de Tàrrega per protestar contra la precarietat laboral, i en solidaritat a la plantilla d’Indox.

La manifestació ha anat des de la Plaça Riambau fins a l’Ajuntament, on Núria Solé, secretària general de la UGT de Lleida, ha fet el seu parlament, juntament amb Jaume Sellés, de CCOO.

Solé ha explicat que la precarietat laboral segueix vigent avui, malgrat l’1 de Maig es celebra des de fa 125 anys. Solé ha fet una crida a ‘salvar Indox’, i, en aquest sentit, ha dit que els sindicats, conjuntament amb treballadors, estant duent a terme un darrer esforç per tal que es recondueixi al màxim aquesta situació.

Així mateix, també ha demanat al govern que ‘retiri definitivament’ el consorci sanitari de Lleida. La manifestació també ha servit per exigir la fi de la precarietat laboral, així com millores salarials, el compliment dels convenis col·lectius i demanar als governs que no ‘enganyin’ al poble dient que s’està duent a terme la recuperació econòmica.

Més fotos a: https://www.facebook.com/ugtlleida

Leave a comment