Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

UGT i CCOO es concentren a Lleida per exigir un augment salarial per tots els treballadors i treballadores del comerç

ugt-comerç-concentracio-lleida-27092021Els sindicats UGT-FeSMC de les Terres de Lleida i CCOO Lleida s’han concentrat aquest dilluns davant la seu de la FECOM a Lleida per protestar contra el bloqueig del conveni del sector del Comerç a les Terres de Lleida, congelat des de l’inici de la pandèmia.

Els treballadors i treballadores del sector estan molt cansats de la resposta negativa per part de la patronal, després que la plantilla hagi estat en primera línia des de l’inici de la pandèmia, treballant diumenges i festius, i sense cobrar les hores extraordinàries com els pertoca. És per això, que ara exigeixen renegociar el conveni i veure repercutit al seu sou, l’esforç realitzant durant els últims mesos.

Amb la mobilització d’avui, la UGT-Terres de Lleida exigeix que es reconegui a aquestes persones l’esforç i la tasca al servei de la ciutadania. En aquest sentit, els sindicats defensen que no poden acceptar de cap manera la proposta de la patronal: la congelació salarial per l’any 2020 i l’augment de l’1,5% per al 2021. “No és admissible el que ens proposen. Els treballadors i les treballadores del sector del Comerç no es mereixen això”, apunta Carme Valls, secretària d’Organització de la UGT-FeSMC de les Terres de Lleida.

Valls es mostra molt defraudada davant la resposta de la Patronal: “És una vergonya que molts dels salaris, així com les taules salarials del conveni de comerç de Lleida, quedin ara per sota del Salari Mínim Interprofessional“.

Ambdós sindicats esperen una resposta per part de la Patronal, però, si no s’avança de forma positiva amb la seva proposta, no descarten seguir endavant amb les concentracions i mobilitzacions, i fins i tot, arribar a una vaga dels treballadors i treballadores del comerç.

Leave a comment