Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Concentració a Lleida per exigir a les administracions l’aturada de preus per evitar la pobresa

photo1648068698 (1)La UGT-Terres de Lleida ha participat avui en la mobilització convocada amb el lema ‘Frenem els preus, evitem la pobresa’, que ha tingut lloc aquesta tarda a la Plaça de la Pau de Lleida. L’objectiu és reclamar a l’Estat i al Govern de Catalunya l’aplicació de mesures urgents davant el creixement desmesurat dels preus de l’energia i els béns bàsics, que s’han vist incrementats arran de la guerra a Ucraïna i que actualment, estan afectant l’economia i a la societat en general; especialment, a aquella població més vulnerable.

photo1648068698La llum, la calefacció, la benzina, els aliments, l’habitatge… ocupen cada dia més i més recursos econòmics, i molta gent ja no sap com arribar a final de mes. En aquest sentit, José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida, ha volgut recordar que “la desigualtat i la pobresa ja eren problemes greus previs a aquesta situació inflacionista, de pujada de preus, però ara la situació ja és insuportable”. I ha afegit: “I la situació encara es complicarà més, ja que la guerra a Ucraïna comportarà l’accés a béns i serveis essencials, intensificant encara més les desigualtats”.

La concentració, que s’ha dut a terme per tot Catalunya i ha estat convocada per UGT, Integra Lleida, la FAVLL i CCOO, vol protegir l’ocupació i lluitar contra l’empitjorament de les condicions de vida de la ciutadania.

Leave a comment