Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Concentració dissabte a Lleida, PER UNES PENSIONS DIGNES

DISSABTE VINENT, DIA 14 D’ABRIL, A LES 12 H, tindrà lloc una CONCENTRACIÓ CONJUNTA DE LA UGT-TERRES DE LLEIDA I CCOO DE LLEIDA, DAVANT LA SUBDELEGACIÓ DEL GOVERN (Plaça de la Pau), PER A CONTINUAR RECLAMANT UNES PENSIONS DIGNES. 
Els sindicats volen que el Govern rectifiqui, revaloritzant les pensions per garantir el seu poder adquisitiu, i asseguri la viabilitat del sistema públic de pensions.
c5d9fa0a-9d9c-40a2-bad4-ac6f6ecb3da0D’aquesta manera, les dues organitzacions donen continuïtat a la campanya desenvolupada des del passat mes de setembre, amb les marxes que van recórrer tot el país per #PensionesDignes, i les multitudinàries mobilitzacions de febrer i març, i situen així aquestes reivindicacions com un dels eixos centrals per al proper 1 de maig.

Per a la UGT, les mesures que pretén adoptar l’Executiu en aquesta matèria són parcials i insuficients, i no solucionaran el problema present i futur dels pensionistes del nostre país.
A més, considera imprescindible assegurar la viabilitat del sistema públic de pensions, que l’Executiu del nostre país està posant en risc amb la seva política d’austeritat i retallades amb l’única finalitat de fomentar els plans privats.
Per això, els dos sindicats criden a la població a la participació massiva en aquestes mobilitzacions per unes pensions dignes.

Leave a comment