Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La plantilla de Correus torna a manifestar-se a Lleida en contra del desmantellament de l’empresa

ugt-concentracio-correus-tercer-dia-vaga-03062022Treballadors i treballadors de Correus s’han mobilitzat una vegada més aquest divendres al matí per protestar contra el desmantellament de l’empresa. Una concentració que s’ha dut a terme davant de la Subdelegació del Govern a Lleida i que també s’ha celebrat de forma paral·lela a la resta de capitals de l’Estat.

Amb aquesta actuació, la plantilla de Correus dona per finalitzats els tres dies de vaga convocats per UGT i CCOO arreu d’Espanya, després de la nefasta gestió realitzada pel president de la companyia, amb l’aval del govern de l’Estat, qui s’ha desentès del servei postal públic, així com del seu finançament i la seva viabilitat.

Cal recordar que el primer dia de vaga, el passat dimecres 1 de juny, va comptar amb un gran èxit de convocatòria i la manifestació va aplegar més de 20.000 treballadors i treballadores, que van inundar els carrers de Madrid de color ‘groc postal’.

Per a UGT i CCOO és vital debatre el model postal públic des d’una perspectiva de país, tenint en compte la innegable aportació de Correus i del servei postal públic a la vertebració territorial i a la cohesió social de tot el territori nacional. Ambdós sindicats insisteixen en l’elevat cost polític que aquest conflicte està suposant a un Govern que afronta un final de legislatura complicat pel que fa als conflictes com el de Correus, que suposaran un cost electoral molt elevat.

Leave a comment