Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Bea Bonilla, escollida secretària general de la UGT-FeSP de les Terres de Lleida

fesp-comissio-executivaLa Federació de Serveis Públics de la UGT-Terres de Lleida ha celebrat aquest dimecres el seu primer congrés ordinari, on s’ha escollit amb un 80% dels vots a Bea Bonilla com a secretària general de la UGT-FeSP de les Terres de Lleida. L’acte, que ha tingut lloc a la Sala Leandre Cristòfol de La Llotja de Lleida, ha comptat amb totes les mesures sanitàries per cuidar de la salut de tots els assistents.

En la Comissió Executiva, Bea Bonilla estarà acompanyada per Carlos Ruiz, secretari d’Organització i Sector Postal; Francisco Chavero, adjunt a la Secretaria d’Organització; Tere Barberà, responsable d’Acció Sindical; Maria José Pascua, Secretaria de Formació; Josep Maria Ibáñez, Secretaria Sector Educació; Xavier Pifarré, Secretaria Sector Administració Generalitat; Estela Guerra, Secretaria Sector Administracions Locals; i Antonio Ordóñez, Secretaria Sector Salut i Serveis Sociosanitaris i Sector Serveis Socials i Igualtat.

fesp-comissio-executiva-discurs-bea“Tenim per davant quatre anys molt durs, però la UGT sempre s’ha caracteritzat per ser un gran exemple en la lluita i la defensa dels drets de les treballadores i treballadors”, ha apuntat Bonilla, qui ha reconegut que aquesta pandèmia els ha deixat tocats, però alhora “s’ha demostrat que al final, tot i les retallades i la manca de recursos, han estat els treballadors públics qui han salvat la situació que vivim, un fet que la classe política no podrà menysprear mai”.

Encarna Fernández, secretària general de la UGT-FeSP de Catalunya, ha encoratjat a la nova Comissió Executiva a treballar de valent i no defallir en la lluita. En aquest sentit, ha reconegut que “els treballadors i les treballadores públiques portem quatre mesos traient les vergonyes del Govern, que no ha sabut gestionar aquesta pandèmia”. I ha afegit: “Això no s’acaba aquí. Ara ens toca continuar lluitant i seguir fent camí, per recuperar drets perduts i sortir d’aquesta crisi econòmica i sanitària de la millor manera possible”.

Leave a comment