Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Continua la tendència negativa en les xifres d’atur a la demarcació de Lleida

Seu Oficina del SOCLes xifres d’atur a la demarcació de Lleida continuen a l’alça. Concretament, aquest mes de febrer, ha augmentat en 180 persones, una pujada del 0,66% respecte al mes anterior, que situa la xifra de desocupats en 27.605 persones.

“La tendència de l’atur és clarament negativa. No ens agraden les xifres que tenim sobre la taula aquest mes de febrer i no ens agrada veure que cada vegada més ens estem apropant a la xifra de 30.000 aturats a la demarcació de Lleida“, explica José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida.

En aquest sentit, ha afegit: “Ens preocupen, i molt, totes aquelles persones que a dia d’avui es troben afectades per un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTE), però que potser en uns mesos podrien perdre la seva feina”.

Valorant les xifres amb les quals treballa el sindicat, el percentatge d’augment de l’atur dels últims cinc anys està més que disparat, “i aquest indicador és sinònim de què alguna cosa no va bé“, ha apuntat Aguilà.

Leave a comment