Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Assemblea de delegats i delegades de la UGT-Terres de Lleida

La UGT de Lleida prepara l’1 de Maig per reivindicar salaris i dignitat al treball

El secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, ha estat avui a Lleida per assistir a l’assemblea de delegats i delegades del sindicat, per tal de preparar el proper 1 de Maig. Ros ha recordat que la situació, avui, del mercat del treball “és de les més difícils dels darrers temps, ja que la patronal no mostra cap gest per tal de millorar la situació dels treballadors”. Camil Ros ha insistit que moltes empreses ja han començat a obtenir beneficis, però en canvi es neguen a millorar salaris i retornar drets als treballadors.

IMG_3465

En aquest sentit, ha reclamat que el proper 1 de Maig cal sortir al carrer, ara més que mai.

Per la seva part, el secretari general de la UGT-Terres de Lleida, José Luis Aguilà, ha recordat que Lleida “torna a ser la ventafocs de Catalunya en matèria d’atur i precarietat laboral”. Aguilà reclama un 1 de Maig on se senti forta la veu del món del treball, donada la situació per la qual avui passa. Aguilà ha recordat situacions com la dels majors de 45 anys, o també joves que són contractats precàriament.

La UGT-Terres de Lleida fa una crida, doncs, a la participació l’1 de Maig, a les 12 h a la manifestació que sortirà des de la Plaça del Treball.

Leave a comment