Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Àlvarez defensa la pujada salarial com a via per sortir de la crisi

 El líder de la UGT de Catalunya recorda no es pot continuar ni amb congelació salarial ni amb retallades

 El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Maria Àlvarez, ha defensat avui en una visita a la Diputació de Lleida la necessitat d’una pujada de salaris com a via per sortir de la crisi. Àlvarez, que s’ha reunit amb el president de la Diputació, Joan Reñé, per parlar de la situació econòmica de les Terres de Lleida, creu que cal una sensibilització per millorar les condicions salarials actuals. Àlvarez ha afirmat que els nivell de sous actuals, després de les contínues retallades i congelacions, fan molt difícil i gairebé impossible que les famílies puguin sortir de la crisi. A més a més, ha afegit que si no s’acaba amb aquesta situació difícilment pujarà el consum intern.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A més a més, ha recordat que cal recuperar les pagues pèrdudes de molts treballadors. Pel que fa a les dels funcionaris públics, afirma que ‘mentre no es faci realitat –en referència a l’aprovació definitiva dels pressupostos de 2015 de la Generalitat- ho continuarem reclamant’.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La secretària general de la UGT-Terres de Lleida, Núria Solé, i el secretari institucional de l’organització a Lleida, José Luis Aguilà, han acompanyat al líder del sindicat en la seva visita a la Diputació de Lleida i, posteriorment, a la Paeria, on els ha rebut l’alcalde Àngel Ros. L’objectiu d’aquestes trobades és copsar la realitat econòmica de les Terres de Lleida, així com la situació ocupacional per tal de traçar solucions conjuntes que puguin contribuir a millorar el panorama laboral i ocupacional actual.

Per una altra banda, Àlvarez s’ha referit també al procés de votació del 9 de Novembre obert a Catalunya defensant, una vegada més, el dret de les persones perquè puguin votar. “La UGT –ha afegit- ja va aprovar en el seu darrer congrés una resolució en favor del Dret a Decidir”. En aquest sentit, ha animat al debat ampli i a la participació en aquest procés que ha de culminar el proper 9 de novembre.

Dinar amb una representació del Col·legi de Periodistes i periodistes de Lleida.
Trobada tertúlia organitzada pel Col·legi de Periodistes de Lleida.

Leave a comment